И Бог създаде Риана

Нели Карагьозова, специално за EVA 22 May 2017

Снимка: пресофис на Chopard

От години фестивалът в Кан, който тази година отбеляза достолепните 70 години, не беше преживявал подобно нещо: световноизвестна звезда, която не е актриса, да мине по червения килим и да предизвика огромно вълнение. Попкралицата Риана се появи, обсипана с диаманти върху многобройните си татуировки и така развълнува изтънчените по принцип французи, че местната преса в един глас заяви: “Риана е тук! Всички останали могат да си ходят”.

Риана беше специален гост на бижутерийния гигант Chopard, който се грижи и за изработката на Златната Палма, най-голямото отличие тук. След като изгледа филма “Okja”, певицата се отправи към Порт Канто, където швейцарският ювелирен бранд даде вечеря в нейна чест. Над 600-те гости на соарето “Space” преминаха през безпрецедентни мерки за сигурност, за да бъдат в компанията на Риана и Бруно Марс. Попиконата е лице на ексклузивната нова линия на марката – “Rihanna Loves Chopard”, която ще се продава в селектирани бутици на Chopard от месец юни.

Жените са есенцията на Кан и в това отношение партито на Chopard е най-убедителното доказателство: как да забележиш дори вездесъщия Уил Смит, когато наоколо са Сара Сампайо, Ева Херцигова, Адриана Лима и Петра Немцова? Блестящото им присъствие, окъпано в диаманти и добро настроение, е изпитана рецепта за успех.

Повече за зведите, партита и най-добрите филми, четете в юнския брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР