Крис Корнъл се е самоубил

eva.bg 19 May 2017

Снимка: getty images/guliver

Точно един час след като е приключил концерта в Детройт, където последната песен е била кавър на „In My Time of Dying” на „Лед Цепелин“, Крис Корнъл е решил да отнеме живота си. Такова е становището на патолозите, според които става въпрос за самоубийство чрез обесване. Фронтменът на „Саундгардън“ и „Аудиослейв“ е намерен на пода в банята на хотелската си стая с връв около врата. Все още се чакат резултатите от аутопсията, за да се установи, дали е вземал наркотици и дали те биха могли да имат нещо общо с желанието му да сложи край на живота си.

Съпругата Вики е категорична, че с нищо преди това той не е показвал склонност към самоубийство. Не е бил в депресия, звучал абсолютно нормално, когато се чули по време на саундчека преди концерта и след като приключил лайфът.

Тя се притеснила обаче, че нещо не е наред, когато се опитала да се свърже с него в хотелската стая и не успяла. Тогава помолила общ приятел да отиде да провери какво се случва. Той накарал охраната, която била пред стаята му, да разбие вратата и го открили мъртъв на пода. Това се случило пет минути след полунощ.

In my time of dying, I want nobody to mourn. All I want for you to do is take my body home. Well, well, well, so I can die easy.“ - това е част от текста на In My Time of Dying”, последната песен, която Крис Корнъл изпя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР