Кой е новият мъж до Тейлър Суифт

eva.bg 17 May 2017

Снимка: getty images/guliver

След две шумни медийни връзки и още по-шумни раздели (с Калвин Харис и Том Хидълстън), Тейлър Суифт се бе покрила през последните четири месеца. Нищо не се чуваше за звездата, почти никъде не се показваше – тотално медийно затъмнение.

Е, каквото и да е правила, докато се криеше от света, то приключи и Тейлър Суифт с гръм и трясък се завърна в социалните мрежи и медиите. Вчера тя бе заснета за първи път от месеци - докато отиваше на гости на родителите си. И ден по-късно като по поръчка гръмна новината, че имало нов мъж в живота й. Кога са се открили, от кога са заедно – не знаем, но всички медии и социални мрежи започнаха да разпространяват една и съща новина: Тейлър Суифт излизала с английския актьор Джо Олуин. Въпреки че малко намирисва на мащабна PR акция, подготвяща завръщането на 27-годишната певица в публичното пространство, ето какво преповтарят всички западни медии.

Връзката им е много сериозна и охраната на Тейлър полага почти военни мерки, за да опази всичко в тайна. Тя използва дегизировка, за да се разхожда с Джо Олуин по лондонските улици и никой не подозира, че се разминава с една от най-големите звезди. Тейлър лети до Острова само с частен самолет. Близките приятели и семейството й са наясно с връзката им, тя е тайна само за медиите“, разкриват така наречените достоверни източници пред западните медии.

Е, вече не е тайна. Да видим колко дълго ще издържи тази връзка на Тейлър Суифт, защото тя винаги е била особено непостоянна, когато става въпрос за мъже.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР