Страда от сценична треска

eva.bg 26 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Кой да предположи, че след толкова години в шоубизнеса и светлините на прожекторите Салма Хайек ще страда от нещо толкова необичайно за една звезда и публична личност като сценичната треска. При това положението било толкова тежко, че напрежението, притеснението и паниката продължавали с часове след това.

„Страдам от сценична треска. Никой не го вижда и не е наясно с това, но положението е наистина много, много лошо. Ако махнете камерата и ме сложите пред публика, просто умирам. Кача ли се веднъж на сцената, няма как да се види колко съм притеснена, защото зная как да не го показвам. Но след това съм толкова изтощена, че до края на деня не мога да правя нищо друго“, заяви в интервю Хайек.

Тя призна още, че мечтата да бъде актриса я връхлетяла след като гледала мюзикъла „Уили Уонка и шоколадовата фабрика“ от 1971 година. „Не си казах - искам да стана актриса! Става въпрос по-скоро за онова магическо усещане, когато се сблъскваш със свят, в който всичко е възможно, дори да има река от шоколад. Няма никакви ограничения. И осъзнаваш, че искаш да си част от този свят“, коментира още Хайек.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР