Шарена сянка

Готови ли сте за трансформация? Готови ли сте за поредния безсънен уикенд?

26 April 2017

Снимка: L’Oreal

Пак сме недоспали, но уикендът определено си заслужаваше. Който казва, че София е скучна, нищо не е разбрал! В събота минахме през обичайния маршрут за по бира през Народния, после в клубовете на „Раковска“ и накрая беше толкова весело, че никак не ни се прибираше и осъмнахме на домашен афтър в „Хладилника“. Гледката на изгряващото слънце на фона на Витоша леко щипе очите, услужлив приятел подава слънчеви очила и пием блажено кафе на балкона, събирайки сили да се приберем у дома. Леле, днес сме на рожден ден на Жорката и няма никакъв шанс за измъкване. А в понеделник? Еми, на работа, няма как…

А сън кога? Шарената сянка на умората тегаво лепне по клепачите, а още не е минал обяд. Докато отвътре се чувстваме като в нискобюджетен филм на ужасите, лицето ни приветливо посреща колегите. Аз ли съм или не съм? Понеделниците не са за хора, за сън са. Добре че има коректори, за да не плашим хората. Уикендното недоспиване си казва тежката дума, дори и махмурлукът да ни опрости страданията този път. Коректорът, това чудо!

Дори да не сте купонджии и хич да ви няма по нощните градски приключения, неравният тен е голяма проклетия. Съвсем като неканени гости се появяват зачервявания, ама от онези, дето не предвещават нищо добро. Преди да хукнем нанякъде в паника за кремове, нека просто почистим лицето си и се уверим, че наистина хапваме достатъчно и пием вода. Гримът съвсем ефикасно може да покрие дребните недостатъци, но здравето идва отвътре.

Най-лесно е да имаме малка палитра коректори под ръка – тя често е с няколко цвята спрямо проблемите на кожата. Упоритите тъмни кръгове се покриват без проблем от лилавото и бежовите тонове, зеленото е за зачервените области, най-често скулите, брадичката и носа. Ако тенът сивее и видът ни е прекалено уморен, можем да го озарим с лилаво, а цялостна корекция на тена можем да направим с точния бежов тон или да смесим няколко. Препоръчваме палитрата коректори на L’Oreal – Infallible Total Cover – 5 нюанса за неочаквани ситуации. Без паника! Пигментите са наситени и покривни, с издръжливост до 24 часа. Не оставя следи по дрехите и няма ефект на маска. Готови ли сте за трансформация? Готови ли сте за поредния безсънен уикенд?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР