Емоционалната изповед на Селин Дион

eva.bg 21 April 2017

Снимка: getty images

Селин Дион направи емоционална изповед за съпруга си, който загуби преди повече от година. 49-годишната певицата призна, че той е бил единственият мъж в живота й и надали някога ще може да допусне друг в сърцето си. „Рене никога няма да ме напусне. Аз съм изключително щастлива, че бяхме заедно и че ме дари с три прекрасни деца, които ми напомнят за него всеки ден. Всичко, което знам и мога дължа на него. Той ме подготвяше за живота откакто бях на 12 години. Никога не е имало друг мъж в живота ми, не съм целувала друг освен него. Ужасно ми липсва – като партньор, приятел, като мъж, на когото винаги съм се възхищавала. Липсват ми целувките му, начинът, по който ме обичаше,“ сподели Дион.

Тя призна още, че не е готова за срещи и вероятно ще сърби до края на живота си. „Имам силна връзка с децата си. Много съм горда с тях. Постоянно повтарям на големия ми син, който в момента е 16, че не трябва да се чувства като мъжът вкъщи, не бива да се опитва да замести баща си. Децата ми помагат да продължа и да открия новото поколение, да експериментирам,“ добавя певицата.

Съпругът й Рене почина през януари 2016 след дълга битка с рак на гърлото. Двамата бяха женени 21 години и имат три момчета – Рене Шарл на 16 г. и шестгодишните близнаци Еди и Нелсън. Освен съпруг, той беше и неин ментор и мениджър. Официално двамата разкриват, че са двойка през далечната 1987 година, когато Селин Дион е на 19 години, а той на 45. Сгодяват се през 1991 година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР