Почти я поканиха на сватбата на Пипа

eva.bg 18 April 2017

В медиите на Острова упорито се говори за това, че Пипа Мидълтън не харесва приятелката на принц Хари и иска да я изолира от сватбата си.

Сестрата на херцогинята на Кембридж ще се венчае за финансиста Джеймс Матюс на 20 май и събитието вече се превръща в сватбата на годината. За да ограничи броя на гостите, които в момента са около 400 души, Пипа е въвела специално правило „no ring, no bring” - тоест никой не може да бъде придружаван от партньор, с когото не е женен или сгоден. От правилото „пострада“ и кумът на двойката, по-малкият брат на младоженеца – Спенсър Матюс (риалити звезда с проблеми с наркотиците в миналото – според клюките), които няма да може да доведе гаджето си.

Автоматично правилото изключва и присъствието на приятелката на принц Хари Меган Маркъл. След големите медийни спекулации, обаче, Пипа явно е решила да направи малко изключение за нея. На Меган няма да й бъде позволено да присъства на официалната церемония в църквата, както и на приема, но е била поканена на афтър партито след това, което явно няма да е толкова формално.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР