Аурата на красивата коса

13 April 2017

Снимка: Kerastase

По косата ще я познаете. Жената, обединила сили с природата за своето здраве и красота. Нейната аура е доловима, чиста и бляскава. Хранителния режим и пиенето на вода са от съществено значение, но не само те – козметиката, която ползваме върху нея и качеството на топлинните уреди оказват своето въздействие върху състоянието й. Все по-често обаче се налага да подсилим ефективно жизнеността и блясъка й, защото естествената красота зависи именно от грижите, които полагаме. 

Нека банята бъде ритуал!

Натуралната грижа за косата е най-голямото изкушение и най-доброто, което можем да й дадем. Луксът на Kerastase гарантира органичен произход на съставките, набавени от „справедлива търговия“. Иновативните им технологии налагат нови формули със съвсем нов подход към натуралната грижа за косата, а приятни текстури и фин аромат изкушават сетивата.
Серията Aura Botanica е съвсем ново поколение продукти за коса, която предлага измиване с нежна мицеларна вана, подхранваща грижа, концентрат и олио-мъгла. С 97% натурални съставки, без сулфати и силикони. Две са вълшебните масла в основата на формулата на Kerastase – самоанското кокосово и мароканско арганово и благодарение на тях, косата отново блести от жизненост!

Мицеларната вана отстранява замърсяванията от цялата коса и я подготвя за следващата стъпка - фундаментална грижа. Леката й кремообразна текстура дава 48 часа интензивно подхранване и анти-фриз контрол, а натуралните й съставки гарантират много по-лесно разресване. Двата продукта създават уникална връзка и е препоръчително винаги да се използват заедно.

Ароматния подхранващ концентрат можете да добавите към фундаменталната грижа преди нанасяне, в зависимост от нуждите на косата ви – по-фина или по-плътна. Освен двете базови за серията масла, концентратът съдържа масло от жожоба, авокадо и сладък портокал, както и екстракт от розмарин. Маслото от арган, богато на Омега 6 и 9, добавя мекота и блясък. Резултатът е добре контролирана и подхранена коса.

Четвъртият продукт е за текстуриране и носи загадъчното име олио-мъгла. Формулата му е лека и изключително фина. Представлява хидратираща двуфазна грижа, която подхранва косата за 48 часа и предлага 72 часа анти-фриз контрол без изплакване. Силата му идва от съчетанието на подхранващите масла от жожоба, авокадо, кокос, арган и сладък портокал, както и допълнителната ароматна хидратация на розовата вода от Роза Дамасцена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР