50 нюанса зелено

Използвайте зелената вълна и направете крачка към по-добро здраве. Набавете си повече енергия чрез сурова и жива храна

Диана Шингарова 11 април 2017

Животът е комбинация от магия и паста. Федерико Фелини

Паста с аспержи, аншоа и кедрови ядки

На сух тиган запечете кедрови ядки до златисто. В малка тенджерка във вряща и посолена вода сложете за няколко минути аспержите и броколите, накъсани на цветчета. Сварете любимата си паста според инструкциите на опаковката. Сглобете ястието в изчистена бяла чиния, за да подчертаете нежните цветове. Сложете първо пастата, след това зеленчуците, кедровите ядки и целите филета аншоа. Овкусете с течна готварска сметана и за финал добавете нещо пикантно, като лют пипер например. Украсете със сушени листенца от невен и лавандула. Цветята в чинията винаги придават класа и настроение.

Още интересни гурме рецепти вижте на gourmetfriday.com

фотография Диана Шингарова
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР