Нощ, посветена на модата и красотата

eva.bg 31 March 2017

Тази вечер, 31 март, Carrusel съвместно с Totally Erected ви канят да станете част от нощ, посветена на модата и красотата. Концептуалната мода среща най-доброто от нощния живот у нас, а резултатът е повече от интересен - ще се убедите сами. DOMINATION предава властта в ръцете на модата и признава влиянието, което тя несъмнено оказва в ежедневието на всеки един от нас. Тематично - надмощието ще бъде в ръцете на две красиви и талантливи дами зад пулта - Gloria (Ivet Fashion) и Emma (resident DJ), а те от своя страна, буквално ще дирижират танците по време на партито.

При влизането си в Carrusel, гостите на клуба ще имат удоволствието да се насладят на арт инсталация от два огледални манекенa на Totally Erected, които ще бъдат осветени и ще разпръскват рефлектиращи лъчи в клуба, а други манекени, облечени от Totally Erected, ще бъдат поставени във фотографски пози из клуба. Събитието ще има два основни пърформънса, засягащи актуални въпроси от света на модата. Първият ще открие вечерта. Той заповча с видео (изготвено от Alexander Mollov), прожектирано на огромна видео стена над сцената, в което Глория (Ivet Fashion) играе ролята на кукловод. На забавен каданс тя дърпа конците, а под мултимедията и из целия клуб са позиционирани осем танцьора, които се водят по движенията на ръцете на Глория.

Вторият танц е от два или повече идентични образа, които танцуват в огледален синхрон, в стиловете, които са най-свързани с модата - воугинг и контемпорари. Идеята е да се създаде усещане за човек и неговото отражение в огледалото. През останалата част от вечерта танцьорите ще се редуват с фриденс изпълнения. Стартът е в 22.00 ч., а входът е 10 лв.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР