adidas Originals представи новата колекция EQT

27 March 2017

Dance Squad

С ексклузивно 3D изживяване adidas Originals представи новата колекция EQT пролет/лято 2017 в магазина на марката в Mall of Sofia. Партито събра на едно място популярни имена от танцовата сцена, актьори, стилисти, блогъри и запалени колекционери на маратонки. Сред присъстващите се откроиха актьорите Ники Илиев и Любомир Ковачев, танцовата формация Dance Squad, тв водещата Ирина Денева. Присъстващите успяха да видят в реално време 3D принтиране на миниатюра на новия модел спортни обувки. Гостите се забавляваха и със специална музикална селекция, събрала в себе си хитове на познатите adidas лица – Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West.

X Energy Crew
Автентичността на adidas Originals днес не е фокусирана в транслиране на миналото в настоящето, а в отношението между минало и бъдеще. А то може да се опише с една дума – технологии. За adidas те са неразделна част от ДНК-то на марката. Интерпретация на сливането на технологии и стил беше изпълнението на брейк денс формацията X Energy Crew.

Колекцията на adidas Equipment – EQT дебютира през 1991 г., като гама от спортни обувки и дрехи, която включва само най-съществените елементи, всеки от които само с една специфична функция. И нищо друго. През 2017 линията Equipment се завръща, за да отбележи нова ера за EQT. Запомняща се вечер, която показа, как adidas Originals се обърна към миналото си, за да открие, че това, което лежи в основата му, е вечно. Защото само миналото може да призове силата, която да предопредели бъдещето.

1 КОМЕНТАР
1
Андрей
23 April 2017, 17:05

все модели тут http://www.shoesfoyou.ru/shop/adidas/running-93/

ТВОЯТ КОМЕНТАР