Мисия перфектен дом

Създайте своята къща с VELUX и спечелете до 10 000 лева

23 March 2017

Всички мечтаем за светъл, комфортен и уютен дом. Ако в момента сте в процес на строеж или ремонт на къщата си, то може да се включите в конкурса на VELUX и да спечелите до 10 000 лева за мечтаното ви жилище. Това, което трябва да направите, е да изпратите готов проект (на къщата, която строите или на тази, която ремонтирате) с включени покривни прозорци в чертежа. Това, за което ще се борите, са проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта. Ако пък в проекта няма планирани покривни прозорци, архитектите на компанията са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети.

Конкурсът ще се проведе в 4 етапа:

01.03 – 30.06.2017 – подаване на документи

01.07 – 31.07.2017 - оценка на журито и обявяване на полуфиналистите

01.08 – 20.08.2017 - онлайн гласуване във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България ЕООД

21.08обявяване на победителя

Наградата: най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и онлайн гласуване на потребителите, ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти VELUX на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Участието в конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.

Документи за участие:

За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.

За реконструкция, разширение или рехабилитация задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Пълните условия на Конкурса можеш да намерите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР