Alex Clare - пътят от Лондон до Йерусалим

21 March 2017

Най-новият албум на Alex Clare се казва „Tail of Lions”, като името идва от еврейската поговорка „По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица“, синтезирайки онова, към което се стреми лондончанинът, приел юдаизма. На 24 април в Студио Орфейще чуем на живо и Alex Clare, и „Tail of Lions”.

Албумът включва 10 парчета, които разказват една история. Всяка песен носи послание и специфично звучене. „Tail of Lions” изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния музикален стил на Alex. Албумът започва с вълнуващото „Tell me what you need”, трип-хоп извиращото„Get real”, минава през експлозивното фънк звучене на „Surviving Ain't Living“, драматичното „Basic”, за да потуши страстите с „Tired from the fire” и „You`ll be fine” и да завърши с агресивното и силно „Open my eyes”.

Всички тези парчета, както и най-големите и добре познати хитове на Alex Clare, като „Тоо Close”, ще чуем на живо на 24 април в Студио Орфей. Билети за концерта са на цена от 50 лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall и мрежата на Eventim.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР