„Do More“ - бъдете себе си

Новото послание на PANDORA за колекцията Пролет/Лято 2017 бе разкрито по време на ексклузивно събитие пред 150 гости

16 March 2017

Новата изключителна колекция на PANDORA Пролет/Лято 2017 бе представена пред близо 150 гости на цветно и вдъхновяващо събитие в магазина на марката в Mall of Sofia. Вдъхновяващо, защото такава е и новата кампания на бранда - “DO”, която бе представена по време на партито. Тази многозначителна дума всъщност разкрива сърцето на PANDORA. „Do Shine“ трепти с любимия музикален ритъм, „Do Indulge“ празнува фините гурме вкусове, „Do Explore“ обикаля света с духа на неуморните пътешественички и авантюристки, „Do Create“ е тържество на красотата в изкуството и дизайна, „Do Style“ издига в култ силата на инивидуалността в модата и стила, а „Do Care“ напомня за важността от промяната, за благотворителната, етичната и социална отговорност. Но най-важно от всички остава посланието „Do More“ - бъдете повече себе си, бъдете истински и празнувайте всеки миг.

Всички гости на събитието в Mall of Sofia - журналисти, блогъри, влогъри и известни личности от модните среди, имаха възможност да разгледат новите предложения на бранда и да се убедят в силата на кампанията “DO”. Тя провокира жените да обърнат поглед към себе, да потърсят и разкрият страстта си към живота, мечтите си, чувствата си. Защото всички имаме нужда да повярваме в себе си.

Пъстри балони, захарен памук и запазената марка на PANDORA - макарони във всички цветове на дъгата, бяха така нужната доза пролетно настроение, което зарадва присъстващите на събитието. На специална стена пък всеки можеше да остави своето "DO" послание и да се снима за спомен пред него.

Новата колекция на PANDORA дава безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил, да отбележи важните моменти в живота си, да даде свобода на емоциите си. “Бижутата от колекция Пролет/Лято 2017 са цветни, различни и забележителни - също като жените. Всяко бижу носи положително послание и символика, което да вдъхнови своята притежателка. Самите бижута „говорят“ вместо тях”- казва Stephen Fairchaild, вицепрезидент и главен творчески директор на PANDORA.

Колекция Пролет/Лято 2017 с красивото си послание “DO” ще бъде налична във всички магазини PANDORA в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново от 16.03.2017г.!

Вдъхновете се на pandora.net

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР