Мамо, включи ме в програмата си

eva.bg 08 March 2017

Деветгодишните близнаци Макс и Ем

Снимка: Instagram

Оказва се, че да си дете на една от най-големите звезди в шоубизнеса не е лесно, особено ако искаш да прекарваш повече време с нея. Става въпрос за Дженифър Лопес, която разкри, как единият от близнаците искал да си запази час за пикник с нея, защото знаел, че програмата й е много натоварена.

Естествено, Джей Ло държеше да поясни, че винаги поставя на първо място 9-годишните Макс и Ем. Всички от екипа й били наясно с тази йерархия в приоритетите. И въпреки това, световна звезда като нея няма как да не е с изключително натоварен график и ангажименти.

„Синът ми каза: „Мамо, искам да включиш в програмата си пикник с мен тази седмица. Запиши ме в календара със срещите, защото знам, че работиш страшно много“, заяви в интервю певицата. И допълни: „Когато ми каза това, беше с мен в Ню Йорк, защото се старая да ги вземам със себе си докато пътувам във връзка с работата. И въпреки че беше с мен, пак държеше да си запише час за пикник следващия петък, защото имаме нужда да прекарваме повече време заедно. Съгласих се, естествено.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР