Лагерфелд да й поиска прошка

eva.bg 26 February 2017

Карл Лагерфелд, гениалният дизайнер, стоящ начело на легендарната модна къща Chanel,забърка актрисата Мерил Стрийп в грандиозен скандал. Той заяви, че първоначалната уговорка е била мисис Стрийп да облече за официалната церемония по връчването на Оскарите (която ще се проведе тази нощ) тоалет на Chanel и Лагерфелд е работил по скиците за тази рокля до момента, в който актрисата, номинирана рекордните 20 пъти за най-престижната кинонаграда, не се отказала с мотива, че друга модна марка ще й плати и хонорар задето ще облече тяхна дреха. „Ние й подаряваме рокля на стойност 100 хиляди долара, няма да й платим и хонорар” – възмути се 83-годишният Лагерфелд.

Ден по-късно дизайнерът взе думите си назад, но сега става ясно, че за Стрийп това няма да е достатъчно.

„Той ме оклевети и се опита да ме дискредитира в очите на колегите ми и на хората, с които работя, а медиите подхванаха и разпространиха тази лъжа. Очаквам официално извинение от Карл Лагерфелд” – каза 67-годишната Мерил Стрийп.

Май и певицата Адел все още чака официално извинение от дизайнера задето преди три години в свое интервю я нарече "дебела".

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР