Добре дошли на дървените Оскари!

eva.bg 26 February 2017

В „Долби тиътър” в Ел Ей, където след броени часове ще започне най-бляскавата церемония в света на киното – 89-ото връчване на наградите Оскар - съвсем скоро приключи генералната репетиция за шоуто. По дънки и без грим звездите, ангажирани в церемонията, излязоха на сцената и прочетоха репликите си. В аванс ще ви издадем имената на някои от тези, които ще видим тази нощ, облечени в изключителни тоалети, допълнени с великолепни бижута и аксесоари – Ейми Адамс, Дженифър Анистън, Дуейн Джонсън – Скалата, Алисия Викандер, Дакота Джонсън и Джейми Дорнан, Салма Хайек.

Освен че изрепетираха за последно текстовете, с които ще представят номинираните в отделните категории, звездите отработиха и как точно ще стане връчването на Оскар статуетките. За целта обаче бяха използвани леки дървени копия, а не истинските тежки статуетки.

Разгледайте галерията ни, за да видите кой как изглежда часове преди официалната церемония – сравнението с начина, по който ще изглеждат всички те в голямата нощ на Оскарите ще е забавно, обещаваме.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР