Изкуството на един архитект

Преоткриваме гладката, стегната и озарена кожа с Avene Physiolift

07 March 2017

Също като основите на сграда, кожата се поддържа от ултраструктуриран скелет, съставен главно от колагенови фибри и хиалуронова киселина. Под влияние на времето колагеновите фибри се разреждат, хиалуроновата киселина намалява и кожата изгубва своята структура. Лишена от подкрепящия ефект тя отслабва, което води до появата на бръчки.

Според Avène рескулптирането на овала зависи от размера на активните съставки. Ето защо в серията Physiolift те са с различно молекулярно тегло. Подсилващата скелета съставка от кафяви водорасли (Ascophyllum Nodosum) е „лека категория“. Така се оптимизира проникването й в кожата за десеторно антиейдж действие. Увеличаването на синтеза на колагена в дермата с 80% не е шега работа. Размерите на хиалуроновата киселина и ретиналдехидът, трансформиращ се в активна форма на витамин А, също гарантират максимално изпълване и уплътняване. Серията включва изглаждащ дневен крем, изглаждаща емулсия, нощен балсам, околоочна грижа и филър:

- Филърът има за цел да коригира най-изразените бръчки и дълбоки бразди: чело, бръчки между веждите, пачи крак, назолабиални бръчки, контур устни. Нанася се вечер с помощта на свръх прецизен апликатор, който освобождава ценните антиейдж съставки възможно най-точно в проблемните зони.

- Изглаждащите крем и емулсия се нанасят сутрин на лицето, шията и деколтето. Те съдържат седефени частици за маскиране на умората и озаряване на тена. А мощният антиоксидант претокоферил защитава кожата от вредното влияние на свободните радикали през целия ден.

- Сетът се допълва от детоксикиращ нощен балсам, който има изключително силен повдигащ и стягащ ефект за озарена на сутринта кожа, и крем за околоочен контур, който намалява видимо упоритите тъмни кръгове и торбички.

До 30 март можете да се възползвате от 20% намаление на всички продукти на марката, включително промоционалните комплекти.

Вижте още на www.eau-thermale-avene.bg и на facebook.com/avenebg

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР