Как поглезих сетивата си?

14 February 2017

Скъпи дами вече може да се насладим на новия ексклузивен магазин за луксозно бельо, който отвори врати в The Mall. Със сигурност големият избор и прекрасните модели могат да превърнат скучното ежедневие в цветна еуфория, която всяка от нас заслужава. Брандът е добре познат - Triumph, а качеството доказано с годините. Признавам си, не успях да остана безпристрастна пред червената дантела, до която се докоснах.

Лице на кампанията на марката е моделката Джесика Харт, която споделя: „Triumph обединяват различните аспекти на личността на една жена и съответстващото им бельо - всяка от нас е различна и трябва да бъде уверена, чувствайки се комфортно в собственото си тяло.“ А вие чувствате ли се красива и неустоима в ежедневието си? Е, ако имате някакви съменения, сега е моментът да загърбите комплексите и да намерите „единствения за всяка ситуация”, защото това е мотото на бранда за новата им пролетно-лятна колекция. А повярвайте ми - тя е неустоима!
Сутиенът, който аз избрах за себе си от Triumph, отговаря на единственото ми условие - да е удобен и да се чувствам комфортно. А съчетанието на красива дантела и изкусителен червен цвят е бонус към моя избор. Чувствам се женствена и със самочувствие, което със сигурност забелязват и колегите ми в офиса.

Мили дами, сега е моментът да поглезите сетивата си, а за тази цел на разположение е новото бижу на Triumph, което можете да откриете ексклузивно в The Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР