В нощта на Грамитата

13 February 2017

снимки getty images;

Отдавна наградите „Грами“ не са били толкова емоционални. Снощи в Лос Анджелис най-престижните музикални отличия бяха раздадени за 59-ти път и се изляха много сълзи – и от радост, и от мъка. Адел плака от щастие, защото получи цели пет статуетки, като едната от тях счупи на две, за да я подели с конкурентката си Бионсе, която така и не успя да пребори британската звезда в топ категориите. Милият жест пък разплака половинката на Джей Зи, която има основателна причина да е по-емоционална. Бременната с близнаци певица се превърна в една от сензациите на вечерта с изпълнението си на живо в рамките на церемонията. Така че спокойно може да заявим – две кралици властваха на наградите „Грами“ снощи. И двете бая си поплакаха.

Сред останалите наградени бяха Дейвид Бауи (пет статуетки посмъртно), Chance the Rapper с три приза, Бионсе взе два (в категориите, в които не трябваше да се бори с Адел). В рамките на церемонията имаше трибюти към Джордж Майкъл, Принс и „Би Джийс“. Джъстин Бийбър, Кание Уест, Дрейк пропуснаха церемонията, но пък сред присъстващите бяха Риана, Джей Ло, Селин Дион, Кейти Пери и Лейди Гага, която участва с впечатляващо общо изпълнение с „Металика“.

1
Да-да-да
13 February 2017, 21:09

Боже, колко кич има по този свят, Боже!
Прекалено е Боже, дай им знак! Чак са грозни! Гротески! Какво красиво има в тези вимета, шкембета и ненужно гола плът! Парцалеси в поза!

ТВОЯТ КОМЕНТАР