Анжела Недялкова предизвика фурор в Берлин

eva.bg 11 February 2017

Снимка: getty images

Анжела Недялкова отново беше в центъра на вниманието на премиерата на „Т2 Трейнспотинг“ на 67-я Международен филмов фестивал Берлинале в германската столица, в петък вечерта. 25-годишната българска красавица блестеше в дръзка полупрозрачна мини рокля с флорални мотиви, която се оказа много точно попадение. Анжела позираше уверено в компанията на режисьора Дани Бойл и на колегите си Джони Лий Милър и Юън Бремнър. И това не остана незабелязано от западните медии, които определиха нашето момиче като „новата звезда на червения килим“. А някои дори я сравниха с младата Анджелина Джоли.

По-рано същия ден по време на пресконференцията за представянето на филма, Анжела беше заложила на къса черна рокля и черни кецове. Вижте снимките в галерията ни. 

А в ексклузивното интервю на Анжела за февруарския брой на ЕVA можете да прочетете подробности за кастинга, снимачния период в Шотландия, за това какво е да си в едно легло с Юън Макгрегър, да си в една кола с Джони Лий Милър и да се изправиш очи в очи с лудия гений Дани Бойл; за страстта й към хайлайна и катеренето, и за новите предизвикателства в кариерата й.

2 КОМЕНТАРА
2
Юлия
12 February 2017, 16:41

Нищо чудно да предизвика фурор. С такава полица всяка ще го направи. Не разбира горката, че голата плът се харчи и така се става звезда.

1
Katalina
11 February 2017, 11:37

Как няма да предизвика, като е толкова прекрасна!

ТВОЯТ КОМЕНТАР