Принцесата на бала

02 February 2017

По традиция със старта на годината започват и най-вълнуващите месеци за абитуриентките – подготовката за бала!

В търсенето на съвършената рокля Bulgaria Mall ви предлага да не пропускате предложенията на бутик Bridal House (ниво +2) и изящните официални рокли от колекция 2017 на Terani Couture. Всяка от тях е създадена с изключително внимание към детайлите – от нежните флорални мотиви през красиви геометрични фигури до фините бродерии от камъни Swarovski, превръщащи тоалетите в истински бижута.

И тъй като блясъкът, съчетан с комфорт, е най-доброто решение, което всяка млада дама би могла да вземе за своя празничен ден, моделите са изработени от висококачествени материали, със специално внимание към въздушните тъкани като коприна и шифон.

Сред многообразието от силуети на Terani Couture ще откриете дълги свободно падащи рокли, прилепнали по тялото модели с разкроена долна част, както и тоалети в две части – може да заложите на ефирна пола в комплект с красива блуза за балната вечер, подобно на избора на Оливия Палермо за сватбения й ден. А гамата на колекцията ще ви очарова с нежни телесни и кремави нюанси, искрящо бяло и разбира се, класическо червено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР