Най-новите тенденции за сватбения ден

27 January 2017

Снимка: 100 грама сладки

За девети пореден път в София се проведе изложението Balkanica Wedding Expo. Над 50 фирми, чиято дейност е тясно свързана с темата, взеха участие, за да дадат възможност на бъдещите младоженци да начертаят ясен план за престоящото важно събитие, като получат безценна информация директно от професионалистите.

„100 грама сладки“ представиха изключително стилно и елегантно едни от най-новите тенденции в сладкарския бизнес. Всички продукти бяха предложени в класическо червено и шоколадово кафяво. Освен цветово, екипът на „100 грама сладки“ представи и едни от най-новите тенденции при продуктовата гама, като бяха позиционирани торта с пасти в един стил. Идеята е да има представителна торта за сватбения ден, а всички гости да получат също завършен продукт в същия стил под формата на индивидуална паста. По този начин разнообразието във вкусовете може да бъде много голямо, както и да има възможност да се добавят елегантни декорации.

Като естествено допълнение на продуктите на „100 грама сладки“, беше представена креативна декорация на щанда, подготвена от „Л‘Амоте“. Фирмата е в областта на флористиката и декорацията от 2 години, но вече има в портфолиото си едни от най-големите събития в страната и не само.

Двете компании, освен че представиха най-новите тенденции в организиране на сватбени тържества в областта на сладкарството и декорациите, показаха и как може да се работи партньорски в името на това клиента да получи най-доброто и комплексно обслужване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР