Какво ще прави по време на майчинството

eva.bg 21 January 2017

Натали Портман е бременна с второто си дете. Тя и съпругът й Бенджамин Милпие вече имат петгодишен син на име Алеф. Очаква се второто им дете да се роди в близките седмици и Портман възнамерява да си вземе заслужен отпуск по майчинство. А докато си е вкъщи с бебето, не възнамерява да се отдава само на смяна памперси.

35-годишната актриса разкри, че ще посвети част от времето си и за писане на сценарий за филм, на който да бъде и режисьор. Портман заяви, че е време да има повече режисирани от жени кинопродукции.

„Всяка година покрай кинонаградите говорим единствено и само за режисирани, написани и заснети от мъже филми. Не, че мъжете на трябва да правят филми, обичам техните продукции. Просто е лудост, че почти не се чува гласът на жените, че сме такова малцинство“, коментира Портман.

И докато на Натали й липсват дамите в киното, тя не смята, че светът би бил по-добро място, ако се управлява само от жени: „Ние сме човешки същества. Има добри, има лоши, но като цяло всички сме микс и от двете. Би трябвало досега да сме разбрали, че жените лидери не са непременно по-добри хора. Не мисля, че трябва да се прави разлика при половете, когато става въпрос за качество на работата. Ние сме просто хора.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР