Продават най-скъпото имение в САЩ

Търси се милиардер, който да плати 250 милиона за имота в Лос Анджелис

eva.bg 19 January 2017

Снимка: BAM Luxury Development

Представяме ви най-скъпото имение, което някога е пускано на американския пазар. Имотът се намира в Бел Еър, Лос Анджелис. Строителният предприемач Брус Маковски го е построил и обзавел, съобразявайки се изцяло със собствения си луксозен лайфстайл. Къщата с площ 3530 квадратни метра разполага с 12 спални, 21 бани, 3 кухни, боулинг зала, киносалон, фитнес, огромен басейн и стая за лакомства, напълнена с бонбони на стойност 200 000 долара.

Имението бе пуснато току-що на пазара и исканата сума е впечатляващите 250 милиона долара. Предишният рекорд за най-скъпо имение в САЩ бе за имот във Флорида, като исканата сума бе 195 милиона.

Собственикът на най-скъпото американско имение го е „обзавел“ и с колекция от 12 луксозни автомобила на стойност 30 милиона, а част от интериора са близо 130 предмета на изкуството. В цената е включен и хеликоптер.

Предприемачът Брус Маковски разкрива, че е построил и обзавел имението без да има конкретен купувач. „В днешно време хората харчат по 300 милиона за яхта, която използват само осем седмици в годината. В същото време живеят в къщи за 30-40 милиона“, казва Брус, който е твърдо убеден, че ще намери купувач за имението сред някой от 1810-те милиардери в света. 540 от тях живеят в САЩ, така че нищо чудно и да успее.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР