Юън Макгрегър в новия сезон на „Фарго“

eva.bg 13 January 2017

Снимка: getty images/guliver

Юън Макгрегър ще е звездата в новия трети сезон на хитовия сериал „Фарго“. Актьорът ще играе два различни персонажа (братя, които много си приличат), но среща сериозни трудности на снимачната площадка. И те, както разкри самият той, са свързани с акцента на живеещите в Минесота, каквито са героите му.

„Много, наистина много труден акцент. Това е най-трудният акцент, който някога е трябвало да имитирам“, заяви Макгрегър по време на пресконференция свързана със сериала.

Двамата братя, които той ще играе, са коренно различи като типажи. Единият е красив, богат и уверен брокер на недвижими имоти. Другият, който е по-малък, е патрулиращ полицай, с множество комплекси и непрекъснато винящ брат си за всички лоши неща в живота си. И за да бъде задачата на Макгрегър още по-трудна, тези типажи (логично) трябва да звучат по различен начин.

„Освен че самият акцент на Минесота е ужасно труден, двамата братя трябва да имат и различни гласове. Аз трябва да ги запаметя в съзнанието си и да превключвам от единия на другия“, допълни актьорът.

Явно наистина ще са трудни роли, но пък визирайки успеха на предишните два сезона на „Фарго“, очакванията към третия са високи и Макгрегър няма друга опция, освен да ни впечатли.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР