Войната между Джони Деп и Амбър Хърд продължава

eva.bg 10 January 2017

Снимка: getty images/guliver

Между бившите вече съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд продължава да тлее огънят на отмъщението и войната, въпреки че още през август те се споразумяха за развода. Той трябваше да й плати 7 милиона долара, които Хърд заяви, че щяла да дари за благотворителност. 30-годишната актриса обаче все още не била получила въпросното обезщетение от Деп.

Нещо повече, 53-годишният актьор е подал в съда документи, чрез които иска Амбър да му плати 100 000 долара, които да покрият хонорара на адвокатите му. Тя пък заявява пред съда, че искането му е „шокиращо и достойно за презрение“.

В документите, приложени от адвокатите на Амбър, тя твърди: „Казаха ми, че Джони е предприел невиждани стъпки, искайки от мен да платя адвокатските такси. Целта му е да ми отмъсти за това, че поисках от съда да приключи по-бързо процедурата по развода ни, за който се споразумяхме още преди четири месеца. Иска да удължи агонията покрай развода, за да ме накаже. Аз обаче си искам живота обратно, искам официално вече да съм разведена.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР