Натали Портман с бижута за 250 000

eva.bg 09 януари 2017

Снимка: getty images/guliver

Натали Портман май планира бременностите си така, че да е с подобаващо голям корем за ежегодните киноотличия. Така беше и преди пет години, когато бе номинирана на почти всички церемонии за играта си в „Черен лебед“ и в крайна сметка спечели почти всичко, включително и „Оскар“.

Сега, когато отново е сред номинираните покрай ролята й на Джаки Кенеди в едноименния филм за първата дама на САЩ, тя отново е бременна. С рокля на Prada Портман мина по червения килим на „Златните глобуси“ под ръка със съпруга си Бенджамин Милпие. И въпреки че бе сред основните фаворитки за наградата, призът отиде при Изабел Юпер. Освен с впечатляващия тоалет и огромния корем, Портман блестеше и с бижутата си. С диаманти на стойност над 250 000 долара се разходи актрисата по червения килим. Те са й заети за церемонията от Tiffany & Co. и включват обеци, пръстени и гривна.

Дали е избрала бижутата и роклята за наградите „Оскар“ не знаем, а и не е сигурно, че ще я видим на червения килим на най-престижните отличия, защото точно в края на февруари, когато ще е церемонията, е и терминът на Портман. Така поне твърдят западните медии, които си имат своите достоверни източници. Май този път не е изчислила съвсем точно зачеването.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР