Нека желанието ви води

22 December 2016

Перфектен аромат за любопитната и страстна жена, която вярва в себе си и следва сърцето си – това е новият дамски аромат на Michael Kors. Wonderlust представя една свежа гледна точка към света на красота, свят, инспириран както от самото пътуване, така и от крайната дестинация.

“Wonderlust е едно безкрайно желание за приключение, романтика и открития” заявява Майкъл Корс. Завладяващ, уверен и винаги секси, Wonderlust пробужда живот, в който красотата, импулсивността и чувствеността определят ритъма. Аромат, вдъхновен от непредсказуемото, непознатото и екзотичното. Всичко е възможно в този свят от страст.

Бленда от луксозни разцъфнали цветчета се смесва с възхитителни пикантни нотки в тази ориенталска цветна сладост. Свежестта на италиански бергамонт и примамващ изблик от розов пипер, нежно се притъпява от изискано изобилие от бадемово мляко. Свежите цветни мотиви на завладяващия и отличаващ се аромат са подсилени от провокативен, екзотичен и мек завършек на бензое, сандалово дърво от Шри Ланка и кашмирено дърво допълват опияняващата прегръдка на аромата.

Лице на кампанията е световно известният модел със свободолюбив дух Лили Олдридж, която чудесно улавя непринудения лукс, лежащ в сърцето на Wonderlust.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР