Нека ни е леко след тежката трапеза

Как да се чувстваме добре през дългите почивни дни, прекарани около масата

16 декември 2016

Няма защо да се лъжем – всички празници за нас, българите, са свързани с обилни гощавки. Ядене и пиене на корем, а после - ох олеле. Всеки път се заричаме, че „от сега нататък” ще бъде различно - но какво да се прави – въздържанието не ни е присъщо. Сега наближават Коледа и Нова година. И всички с нетърпение очакваме дългите почивни дни, когато ще прекараме повече време със семейството и приятелите си. Къде? Около масата, разбира се! Усещате ли как познатият сценарий отново ще се повтори? Хапване и пийване колкото може повече. И така дни наред. Всичко това води до различни стомашно-чревни смущения, основно запек и подуване на корема, които могат да продължат много дълго след празниците.

Какво се случва, когато сте в „запечено” положение?

Когато стомахът е „запечен”, в тялото се натрупват токсини и шлаки, които нарушават дейността на други органи и системи. Излишъкът от токсини в тялото предизвиква умора и отпадналост, депресия и лошо настроение, лош дъх, кожни проблеми и др. Ако към всичко това прибавим подутия корем и непрестанното отделяне на газове, ситуацията става съвсем неприятна.

Какво може да доведе до запек и подут корем?

Безразборното хранене и злоупотребата с тежки храни и алкохол объркват храносмилателната система. В резултат от това се стига до задържане и/или забавено придвижване на храната през храносмилателния тракт. До констипация може да се стигне и в резултат от смяна на обичайната обстановка и пътувания на по-дълги разстояния.

Как да противодействате?

За да бъдете енергични и в перфектна форма, трябва да поддържате храносмилателната си система в много добро състояние. Как да го направите? С помощта на очистителните, естествени средства без добавена сена!
Натуралакс 3 е изцяло натурален и високо ефективен растителен лаксатив, който не съдържа сена и не предизвиква привикване! Съставът му е изцяло натурален и съчетава само стандартизирани екстракти от растения с гарантиран произход. Формулата на  комбинира висококачествени, чисти екстракти от алое вера, джинджифил, американски орех, копър, малина, зърнастец и мента.
- Подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт
- Подпомага пълното изпразване на червата
- Активизира производството на храносмилателни сокове
- Оказва противовъзпалителен ефект
- Улеснява извеждането на токсините от тялото

Естественият лаксатив Натуралакс 3 е супер ефикасен срещу: хроничен запек, остър запек, подуване на корема, хемороиди, метеоризъм, колики. Приемът му не предизвиква дискомфорт, болка, привикване и други нежелани странични ефекти.

Натуралакс 3 е продукт на американската компания Nature’s Way, която предлага повече от 500 природни продукти с доказано качество и ефективност! Продуктът се предлага в две разфасовки – от 20 и от 100 капсули. Натуралакс 3 можете да откриете в аптечната мрежа или да го поръчате тук:

За да бъдете в перфектна физическа форма и да прекарате празничните дни с настроение, носете Натуралакс 3 със себе си и прекарайте празниците с настроение!

Научете повече за Натуралакс 3 тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР