Какво се случва, когато Виктория Бекъм готви

eva.bg 14 December 2016

Снимка: getty images/guliver

Открихме нещо, в което Виктория Бекъм не е добра. Може да е бивша световна музикална звезда, настоящ топдизайнер, перфектна майка на четири деца и идеалната съпруга, но определено изобщо не я бива в кухнята. Призна си го самата Виктория, показвайки трагичния резултат от опита й да сготви нещо.

На снимката ясно се вижда преливащата купа във фурната, но не става ясно какво точно се е опитала да сготви дизайнерката.

„Когато мама готви!“ - това написа Виктория под снимката, която сподели в Инстаграм.

Готвенето й може да е провал, но пък госпожа Бекъм е решила да прибави още една диня под мишница, доказвайки колко умело жонглира с множество ангажименти и колко добра може да бъде във всички тях. Тя е решила да стане мениджър на 11-годишния си син Круз, който пусна първата си песен и целта му е сериозна музикална кариера. Виктория безспорно е наясно с механизмите на музикалната индустрия, но Дейвид не бил сигурен, че трябва да поема и този ангажимент. Според него не се знаело дали тя ще успее да отдели нужното време за кариерата на 11-годишния им син.

А ако се чудите какво ще си подарят семейство Бекъм за Коледа, Дейвид разкри какви са желанията им. Той не влезе в детайли относно подаръците за децата, все пак трябва да са изненада, но за себе си и Виктория бе доста откровен. „Чорапите винаги са добра идея за подарък. Все пак съм англичанин, а британците винаги са харесвали чифт хубави чорапи. Затова тази година поисках именно това. Виктория пък иска пижама. Тя винаги е обичала красивите и комфортни пижами“, сподели бившият футболист.

Е, вече знаете какво ще има под елхата им. Със сигурност обаче ще има и още много други неща.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР