Най-доброто от София Филм Фест

eva.bg 13 December 2016

В навечерието на Коледа може да си подарите цял ден качествено кино. На 21 декември в Дома на киното се организира едно специално подгряване за новото издание на София Филм Фест, което по традиция е през март. На този ден обаче организаторите са ви подготвили ексклузивна програма с най-доброто от предишното издание на феста. Тоест, ще имате възможност да изгледате наградените филми на 20-ия София Филм Фест. По този начин на 21 декември ще кажем „Добре дошъл!” на 21-ия София Филм Фест – такава е идеята на събитието.

В програмата са включени:

- „На червено“ – носителят на наградата Jameson,

- Жалейка“ – носителят на голямата награда „София – град на киното” за най-добър филм в Международния конкурс за първи и втори игрални филми, осигурена от Столична община.

- „Жажда“ – носителят на наградата за най-добър български игрален филм, определена от журито на фестивалните селекционери

- „Маймуна“ - lidl награда на публиката беше определена от вота на зрителите! Българската публика гласуваше за филми от специалната селекция в програмата на София Филм Фест – и победител беше „Баща ми, майка ми, сестра ми”, който след премиерата си получи новото име „Маймуна”, на режисьора Димитър Коцев-Шошо.

- „Г-н Гага“ – носителят на наградата за най-добър документален филм.

Всички филми от програмата „Най-доброто от София Филм Фест” може да гледате в пакетна цена от 10 лева!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР