Радостта – на екс!

Коледен wish list - за мен, за EVA, за Калина и Сашо, за детето, за мъжа ми, за мама, за сестра ми

Ирина Иванова 20 December 2016

Да има песни и танци, дяволски цигулари, ароматна храна и горещо вино, жив огън, който да ни грее, и срещу нас радостно да са блеснали очите на най-милите ни хора! Весела Коледа на всички ни! Благословена да е 2017!

За EVA / Шотовете са любим начин да отключиш една нежна или дива нощ. Няколко комплекта чаши за питиета на екс от Еlephant Bookstore ще бъдат специално за редакцията на EVA. Понякога просто нямаме време за разточителни винени ритуали по призоваване на музите и ни трябва нещо... светкавично.

За мен / С молива, спиралата, червилото и гланца криво-ляво се справям, но не и със сенките за очи. Искам най-после да постигна съвършения „опушен“ поглед и за целта ще се въоръжа с 5-цветните Smoky Sequins на Dior.

За Калина и Сашо / За нашите страхотни приятели, с които обикаляме планините – кана за чай Duka. Те, знам си, ще хвърлят чоп кой от двамата да приготви чая, но знам и че ще са щастливи да го пият заедно.

За детето / Щастлива съм – дъщеря ми най-после не си пожелава за Коледа телефон или таблет, нито следващия модел телефон или таблет, а велосипед от Project Bikes, където предлагат уникалната възможност да си сътвориш велосипед по свой вкус, като сам избереш отделни елементи – седалка, рамка, кормило и т.н. Моето момиче обаче беше омагьосано от готовия модел Еlectra Gipsy Forest Green, заради страхотните кожени грипове и красивата кожена седалка с розови ресни. Писмата до Дядо Коледа този път мълчаливо ги пропуснахме.

За мъжа ми / Кой може да слуша опера на компютъра четири часа без прекъсване? Определено не и аз. И понеже вече не се издържа – слушалки Sony. Много са шик и най-вече запазват прекрасната музика само за истинския й ценител. Ние с удоволствие бихме се жертвали, но в италианската Ла Скала или нюйоркската Метрополитън Опера. Чу ли, скъпи?

За мама / Обсипаното с пайети сако на H&M сякаш току-що е излязло от филма „Ах, този джаз!“ и познавам една жена, която страстно ще се влюби в него – мама. Към него ще прибавя и обещанието за повече вечери в любимия ни пиано бар само за нас двете. И молбата понякога да ми заема сакото, нали така?

За сестра ми / Дядо Коледа ще донесе на сестра ми този клъч в цвят графит от Miss Sixty – вече е решено. Напук на навика й да носи огромни чанти и с пожеланието да й е леко на душата (и на рамото все пак). От магазин Totally Erected Store

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР