Една калория нежност

Коледен wish list - за мен, за моите приятелки, за мама, за един пътуващ приятел, за дома ми, за мъжа до мен

Кристина Симидчийска 17 December 2016

Трябва да призная, че 2016-а бе една крайно любопитна година. Амплитудите на настроенията й бяха смущаващо резки, но за сметка на това краткотрайни. Харесах я, защото не търпеше отегчение. Изпращам я с усмивка, въоръжена с любовта на любимите си хора и пожеланието по-често да чувам щастливите искри на смеха им. Защото тяхното присъствие е най-големият подарък!

За мен / Отбелязвам подаръчния сет на YSL – не само от сантименталност към абревиатурата, но и заради моментното усещане за разкош, което ще ми носи всяка сутрин.

За мама / са топлият елек Badoo и многофункционалната чанта 2 в 1 на Trussardi Jeans (от магазин Scandal), олицетворяващи вкуса й към практична елегантност.

Дестинацията / Не крия слабостта си към музикалните фестивали и горя от желание следващата година да получа билет за пламтящото шоу Burning Man в пустинята Black Rock в Невада – единственото място в света, където можеш да се почувстваш като Алиса в Страната на Лудия Макс (минимум).

За дома ми / Кулинарните ми фантазии са виновниците да добавя към новия си дом умопомрачителния суши сет на DUKA. Личното предизвикателство е да отговоря подобаващо и със съдържанието му.

За моите приятелки / Блясък и любов за моите супермомичета, преминаващи през живота като истински супергерои – защото не заслужават нищо по-малко! Шапка Pinko, чанта Patrizia Pepe и чанта Furla

За прекрасната ми племенница / Назаем от Феята на сънищата - за спокойните й нощи е парцалената играчка за приспиване на Textura.

За един пътуващ приятел / Казват, че пътуването е новата форма на масов спорт. И тъй като повечето от приятелите ми с постоянство и дисциплина го практикуват, за тях избирам скреч картите от Orange Center – страхотен персонализиран дневник за пътешествията им по света и у нас.

За мъжа до мен / Харесва ми, когато той има отношение към детайла. Спортните обувки на ZZegna (от магазин Week&Shop MDL) и ризата от първата колекция на българския бранд Sir Crow (от магазин Debenhams) са идеален и максимално комфортен пример.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР