Да живеят ентусиастите от всякакъв вид!

Коледен wish list - за мен, за любимия, за най-добрата ми приятелка, за майка ми, и пак за мен

Ваня Шекерова 14 December 2016

 

За най-добрата ми приятелка / Тя е заклет почитател не само на легендарната Мадмоазел Шанел, а и на всичко, което носи емблемата на марката й. Затова си представям как ще изпищи, отваряйки палитрата сенки ARCHITECTONIC от 5 цвята с пудрена крем текстура от лимитираната колекция грим на Chanel.

Дестинацията / Албания - Изложбата на Пепа Христова „Клетвени девици“, за която написахме в EVA през май т.г., още веднъж потвърди подозрението ми, че тази страна трябва да бъде обстойно изследвана. Затова – един микробус под наем и добра компания за дъъълъг път през пролетта.

За племенницата ми / Казват за аромата Ever Bloom на Shiseido, че притежава нереално присъствие. Каквото и да означава това, този искрящ флорален мускусен акорд (портокалов цвят - гардения) създава нова, чувствена свежест и оставя скъпоценен отпечатък върху кожата.

За мен / Скъпоценните пръстени на Pandora от сребро и бяло злато с различни по големина, вид и цвят камъни са смущаващо много. Но все пак един от всички тези ще бъде мой под формата на подарък от него за мен. Или под формата на повторно вричане във вярност...

За синовете ми / Единият работи в Лондон, другият учи в Германия, по един билет за концертите от прощалното турне на Aerosmith под наслов Aero-Vederci Baby. Да бе да, не ми се иска да вярвам, че единствената останала в оригиналния си състав вече 45 години рок банда се сбогува с почитателите си. Crazy!

И пак за мен / Себе си ще „изненадам“ с тази шармантна пола на Ted Baker – много отдавна не съм се натъквала на перфектно съчетание от кройка, материя и десен точно в моя стил. Представяте ли си с колко различни топа мога да я нося? От магазин Collective

За любимия / За да поощря плахия повей от нов младежки ентусиазъм, който напоследък забелязвам у мъжа си, съм му избрала тази толкова артистична папийонка, може и в комбинация с ризата, естествено. От магазин Scotch & Soda 

За майка ми / Тя се е заканила да живее 100 години, така че бавната сокоизстисквачка на Panasonic ще й поднеса с пожеланието да ги стигне и задмине. Освен това тя все повече се радва на практични подаръци – този е лесен за използване и за почистване, а ползата от него се измерва в здраве и време.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР