... и малко шантарам в кръвта

Коледен wish list - за мен, за любимия мъж, за специален човек, за любимата приятелка, за синовете

Милена Попова 12 December 2016

 

За мен / Бижу на Thomas Sabo. Сребърни обици със златно покритие от колекцията karma, които ще ми напомнят, че тази година започнах с искреното желание да живея за мига. (И успях – един-два пъти.) Не е ли по-добре да отбелязваме специалните моменти в живота си с бижута, вместо с татуировки? От магазини Pandora.

Питието / Стара рецепта за греяно вино от порто, червено вино, цитруси, захар и подправки научих от моята колежка и приятелка Диана Шингарова. Рецептата, носеща името Smoking Bishop („Пушещият епископ“), била много популярна във Викторианска Англия по Коледа и дори се появява в историята на Чарлз Дикенс „Коледна песен“. Вижте рецептата тук.

За приятелите / Стоманена запушалка за бутилка с шифър, която гарантира, че никой няма да пипне свещената течност – мечтата на всеки мъж! В комбинация с метални кубчета за охлаждане. От магазин „Без паника“.

За любимия мъж / „Шантарам“, ново издание с твърди корици. Да подариш тази книга означава да подариш познание, удоволствие, мечта. Иска ми се той да има малко „шантарам“ в кръвта.

Дестинацията / Отново Килиманджаро – ледената корона на гореща Африка. Но ще събера група за там, когато успея да събера сили. Или Мумбай – в случай че групата се състои само от мен.

За специален човек / Казвам „благодаря“ със специален аромат на една специална жена. Angel Etoile des Rêves на Thiery Mugler е уникална парфюмна вода за нощта – сатенена аура, разтапяща се върху кожата и отнасяща душата в мистичната страна на сънищата. От магазини Douglas и магазини beauty zone.

За любимата приятелка / Любимото и на мен списание TANK, което, оказа се – печатат в нашата софийска печатница Roprint, от която излиза и EVA! Обожавам мързеливите неделни следобеди в компанията на английското чувство за хумор и английската свобода на възгледите!

За синовете / Устойчив на дъжд, прах, студ и кал Walkman на Sony в различни цветове, с 12 часа живот на батерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР