2017 година - тъй рече камилата

Ако още не знаете, задава се Годината на петела, който бил лукаво и конфликтно създание. Това е идеалното определение за политик, така че ако искате детето ви да става политик, родете го през тази година.

маг Ариадна 30 December 2016

В края на всяка година аз и още 6-7 милиарда души обичаме да гадаем какво ще ни донесе бъдещето. Тъй като не съм дорасла до кристално кълбо, използвам една кристална пирамида с холограма на камила в нея. Подариха ми я приятели, които бяха ходили в Египет, и понеже така и не намерих за какво друго да я използвам, опитвам се да гледам с нея в бъдещето, особено ако съм се сетила да й избърша праха. Малко е сложно да ви обясня как става това – когато я поставя на лунна светлина и произнеса три пъти старинното българско заклинание „коттакоа“, заради сложно пречупване на лунните лъчи в пирамидата при зададен въпрос камилата започва да клати глава – един път за да, два пъти за не. За подробности може да се запишете в гадателските ми курсове, които възнамерявам да организирам догодина. В тях ще развиете и други паранормални способности, а именно как да привличате мъжете и парите като с магнит. По-точно с пирамида с камила в нея.

Досега винаги първото нещо, за което съм се допитвала до пирамидата, е било дали Лео ди Каприо ще вземе „Оскар“. Но понеже той вече го взе, се поинтересувах дали няма шанс Брад и Анджелина отново да се съберат. Камилата кимна един път и половина. Понякога това животно е по-неясно и от хороскопите на Алена, ви казвам!

Както и да е, пристъпвам към по-маловажните проблеми, като ще строи ли Доналд Тръмп стени по границите с Мексико и Канада, която той условно нарича Snow Mexico. Това ми е важно, тъй като мъжът ми има фирма за строеж на стени и ако успее да спечели някоя голяма обществена поръчка сега, ще можем да си изплатим най-сетне бързия кредит, който взехме, за да си купим 10 000 талона от лотарията, с които гарантирано да спечелим нов апартамент в „Люлин“ до метрото и електрическо одеяло, с което да се завиваме на Северния полюс по време на екскурзията, която също ще спечелим.

Ако още не знаете, задава се Годината на петела, който бил лукаво и конфликтно създание. Това е идеалното определение за политик, така че ако искате детето ви да става политик, родете го през тази година. Когато попитах камилата какво мисли за цената на златото в Годината на петела и дали да инвестирам в монголски тугрици, при положение че паундът и доларът са нестабилни, тя лукаво кимна веднъж с глава. Попитах я – сигурна ли си, и тя кимна два пъти. Ох, пак ще трябва да чета анализите на Financial Times и Times или каквото там четеше Бареков, нищо че и аз от английски разбирам толкова, колкото и той.

По молба на съседката попитах камилата дали втората братовчедка на Мелания Тръмп не е доведена етърва на Мичето (Бог да ми е на помощ, ако знам тази пък коя е), както били писали в един жълт вестник. Камилата каза – да. Това може би съвпада с разкритието, че „Фики Стораро е преследван от бразилка“, както научих един ден, отваряйки мейла си. На въпроса „Има ли Фики Стораро крака“, който беше сред най-задаваните през годината, редом с „Вярно ли е, че Брюксел иска да забрани българския домат от Куртово Конаре?“, камилата каза – да. Обаче не знам на кой от двата въпроса ми отговори.

Ето още няколко камилски блица по наболели теми:
Ще спре ли глобалното затопляне, откакто Тръмп го отрече – да.
Доган ли ще победи Местан или обратното – да.
А за картела за горивата – да.
Да си направя ли блефаро и ноктопластика – да.
Ще ми кажеш ли кога ще е следващото земетресение – да.
И кога ще е – не. (Най-сетне нещо с не, бях започнала да се съмнявам, че ме слуша.)
Красотата ще спаси ли света – не, но ако още някой нарече Черната Златка ВИП персона, ще викна камиларя. (Ще кажете, че камилата не може да даде такъв дълъг отговор, но аз го прочетох в очите й, честно.)
Даваш ли, даваш, Балканджи Йово – не.
Петдесетте новите двайсет ли са – да бе, да.
Да си купя ли палто от камилска вълна – камилата ме изгледа злобно.
Кога извънземните ще установят контакт с мен, а не само с Еленко Ангелов – не.
Путин ли е – да.
Дали да отида на мамолог, или да изям профилактично жив бръмбар – тук камилата изрева.

Както виждате, почти няма въпрос относно тайните на Всемира, по който камилата да не може да заеме холистична позиция. Ако искате да зададете и вие въпроси относно бъдещето, потърсете ме на таблета ми. Но от догодина, защото сега отивам да пазарувам подаръци. Камилата току-що предрече, че намаленията започват.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР