Защо Кейти Холмс има вечерен час

eva.bg 02 December 2016

Снимка: getty images/guliver

Някои майки мечтаят за лично пространство и време за тях, но Кейти Холмс държи точно на обратното. 37-годишната актриса призна, че има вечерен час, който сама си е наложила, за да може 10-годишната й дъщеря Сури да я приема като майка, на която може да се разчита.

„Когато не съм на снимачната площадка, аз съм майка. И се занимавам с всички онези неща, които майките вършат. Ако ми се налага вечер да отида на събитие, винаги си тръгвам най-късно в десет, защото за мен е важно да съм майка, на която може да се разчита“, заяви в интервю бившата съпруга на Том Круз. И допълва: „Най-важното нещо в живота ми е да дам на дъщеря си детството, което според мен тя заслужава да има. Това е приоритет за мен. Това определя кои роли да приема, къде като дестинация да снимам и кога да снимам.“

Тя обаче не коментира информациите, че Том Круз не е виждал дъщеря си от години и всъщност не търси никакъв контакт със Сури. Но дори това да е истина, десетгодишното момиченце поне със сигурност може да разчита на майка си.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР