Шарлийз Терон с 15 килограма отгоре

eva.bg 22 November 2016

Снимка: getty images/guliver

Шарлийз Терон е от звездите, които не се притесняват да експериментират с тялото си в името на перфектната роля. Доказа го с филма „Чудовище“, за който качи 13 килограма, сложи си лицеви протези и така се въплъти в героинята си, че напълно заслужено спечели първата си и единствена засега статуетка „Оскар“.

В момента 41-годишната актриса пак е решила да качва и сваля килограми. За ролята си в комедията Tully на Джейсън Райтман тя качи 15 килограма. При това го е направила доброволно и по свое желание. Снимките на филма приключиха преди около седмица и сега Терон пак ще трябва да се бори с кантара, но в обратната посока. Вчера актрисата бе заснета в Лос Анджелис облечена в широка дълга рокля, чиято цел бе да поскрие малко натрупаните килограми.

В интервю през май месец Терон заяви, че красивият й външен вид се оказва голяма пречка, когато става въпрос за силни роли. „Колко добри роли има за великолепни, двуметрови модели с вечерни рокли? Когато се дават силните роли, красавиците първи отпадат от надпреварата“, заяви тогава тя. Очевидно това е причината да бяга от по принцип перфектния си външен вид.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР