Да приберем корема

Билкова комбинация срещу подут корем и проблеми с храносмилането

11 November 2016

Проблемите с храносмилането са ежедневие за много жени. Подуване и тежест, киселини, спазми, газове... Тези състояния предизвикват мъчителен физически дискомфорт и сериозно нарушават ежедневните дейности.

Много често нарушенията на нормалната чревна функция при жените се дължат на неврогенни причини, в резултат от напрегнатия график и стреса. Но дори в тези случаи е препоръчително да се предприемат мерки, а не да се чака състоянието да премине от само себе си. Последното обикновено не се случва, а симптомите се задълбочават и могат дори да доведат до влошено състояние на кожата, лош дъх, умора и др.

В много от случаите стомашно-чревните смущения се лекуват със симетикон или ензими. Ензимите обаче, водят до напълняване, а симетикон-съдържащите лекарства без рецепта влияят единствено върху подуването, без да елиминират останалите симптоми, както и причините за тяхната поява.

Гастритикс – най-нежната билкова формула, която премахва подуването и успокоява раздразнения корем!

Гастритикс е оригинална американска формула, източник на висококачествена смес от билки с отличен ефект върху стомашно-чревния тракт и процесите на храносмилане. Съчетава семена от резене, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен на медицинска ружа. Оказва силно противовъзпалително, антимикробно и газогонно действие. Допринася за неутрализиране на бактериалните токсини, стимулира естествената секреция на храносмилателни ензими и защитава чревната лигавица от различни дразнители.

Билковата комбинация в Гастритикс е напълно безопасна и 100% ефективна срещу широк спектър от нарушения на храносмилането.

Как действа?

- Подобрява процесите на храносмилане.

- Има отличен ефект срещу подуване, редовният прием води до трайното прибиране на корема.

- Намалява образуването и отделянето на газове.

- Намалява усещането за тежест след хранене.

- Успокоява спазмите в стомаха и червата.

- Успокоява раздразнената лигавица.

- Има общоуспокояващ ефект върху нервната система, в резултат от което значително облекчава неврогенните симптоми на стомашно-чревен дискомфорт.

- Повлиява благоприятно дейността на черния дроб и жлъчния мехур.

- Надеждно профилактично и терапевтично средство срещу гастрит и язви.

Повече за Гастритикс може да научите тук.  Търсете в аптеките или онлайн на www.revita.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР