Анжела Недялкова рамо до рамо с Юън Макгрегър

Премиерата на "Трейнспотинг 2" (с оригинално заглавие "T2: Trainspotting") е в края на януари 2017 г., а се очаква филмът да тръгне у нас в началото на февруари.

eva.bg 03 November 2016

С Юън Макгрегър

Младата българска актриса Анжела Недялкова публикува във фейсбук профила си трейлъра на „Трейнспотинг 2” – продължението на незабравимия филм на Дани Бойл от 1996 г. В него, както ще видите в линка по-долу Анжела присъства почти през цялото време, при това заедно със самия Юън Макгрегър, чиято звезда изгря именно с „Трейнспотинг”.

Анжела нахлу в киното ни с малка роля в култовия филм „Източни пиеси” на Камен Калев, след което грабна главните роли в „Аве” на Константин Божанов и в “Пътят към Коста дел Маресме” на Иван Ничев. После изигра ролята на Дара в много успешния телевизионен сериал „Връзки” и една от главните роли в холандската продукция „Райска стая” на режисьора Йост Ван Гинкел, която бе холандското предложение за „Оскар” за 2015 г.

 Госпожица Недялкова не е завършила актьорско майсторство. Познаваме я като луда глава и момиче с характер, което изпитва страстната любов към екстремните спортове, въпреки че преди известно време в интервю ни увери, че се е укротила и се е „отдала на прогрес”. Което е видно, имайки предвид, че вече има във филмографията си работа с един от най-големите режисьори в света – Дани Бойл, създал знакови за нашето време филми като „Плитък гроб”, „Трейнспотинг”, „Плажът”. „Беднякът милионер”, „127 часа”.

Ура за Анжела! Стискаме й палци и чакаме с нетърпение филма!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР