Брайън Трейси за умението да продаваш

27 October 2016

Брайън Трейси е един от най-добрите лектори в света. Консултирал е над 1000 фирми и говорил пред повече от 5 000 000 човека от 75 държави. Като лектор говори пред 250 000 човека всяка година. Брайън Трейси е автор на над 50 бестселъра и изключителният му опит говори сам за себе си. Книгите му са преведени на десетки езици, а някои от тях са бестселъри и в България - „Изяж жабата“, „100-те абсолютни закона на бизнес успеха“, „Стани супер звезда в продажбите“.

Вероника Иванова от Web & Events
На 3 ноември Брайън Трейси идва в България за семинара „Изключителни умения в продажбите“, за да разкрие основни техники и стратегии в продажбите. Вероника Иванова от Web & Events, които организират събитието, разкрива какво може да очаквате от срещата със световноизвестния лектор през ноември.

Каните Брайън Трейси за втори път в България - защо и как стигнахте до това решение?

Първият семинар с Брайън Трейси беше на тема Продажби и Персонално лидерство и имаше невероятен успех. Събраха се над 650 души, като голяма част от тях след събитието върнаха обратна връзка, че семинарът е надминал очакванията им и искат продължение. Ето защо без колебание поканихме Брайън Трейси за 2-ри път, като сега темата е изцяло бизнес насочена - тя е Изключителни умения в продажбите.

Интересът към продажбите или опитът на Брайън Трейси е ключовият фактор за огромния интрес към събитието?

За една част от участниците мотивацията да се включат е авторитетът на Брайън Трейси - това са негови фенове, които бяха първите, които се регистрираха за събитието. Те са не само от България - има хора, които пътуват от Лондон, Албания, Косово, Македония, Румъния и Гърция, за да посетят обучението. Друга част от участниците са управители и собственици на фирми и специалисти по продажби, т.е хора, които имат директен интерес към темата. Комбинацията от темата и лектора е страхотна, тъй като Брайън е консултирал и продължава да работи с едни от най-успешните фирми в световен мащаб, а неговите проучвания, на база, на които той прави обученията си,са резултат от интервюта с най-добрите търговци в света.

Кой е най-важният урок, който ти си научила от Брайън Трейси?

Колко важно е умението да делегираш интелигентно и точно на правилния човек, правилната задача. Без това умение, няма как да постигаш резултати чрез други хора, което е реално е основата на мениджмънта. Много често си казваме “Ако искаш нещо да е свършено както трябва, направи си го сам.” Ами не. Ако искате работата да е свършена както трябва, трябва да я делегирате точно. Все пак няма как да свършите всичко сами. Това умение може да бъде научено, не е задължително да бъдете роден лидер, за да управлявате добре екипа си. Отделете време и усилия, за да усъвършенствате умението си да делегирате точно задачи, и резултатите за вашия бизнес няма да закъснеят. Това не е нещо ново като концепция. Въпросът е там, че има голяма разлика между това, да знаем нещо и това да го усвоим по начин, по който да работи в наша полза.

Какво включва програмата?

Програмата е разделена на 5 сесии. Включва въпроси като:

– Силата на проучването и Как да идентифицирате нуждите на клиентите

– Как да провеждате убедителни презентации и да влияете върху поведението на клиентите

– Как да продавате без да стане дума за цена

– Как да преодолявате възражения

– Как да договаряте и затваряте продажбата

– Как да осигурите отлично клиентско обслужване и да стигнете до препоръки и препродажби

Кое е най-ценното, което ще вземат участниците от семинара?

Тъй като вече познавам Брайън и начина му на работа, смело мога да твърдя, че със сигурност всеки ще си тръгне с поне една нова идея за бизнеса си, която ще му донесе положителна промяна. Голям плюс е, че на семинара се работи с материали, които Брайън Трейси предоставя на участниците и които им помагат да запомнят и приложат по-голям процент от чутото. И нещо, което никак не е за подценяване - контактите и хората, които ще срещнете на събитието. Очакваме над 700 души, които са представители на топ компании не само в България, но и на Балканите.

Къде ще се проведе и как можем да си запазим място?

Семинарът ще се проведе в София, зала 3 на НДК, а последни билети за събитието може да купите на www.briantracy.bg

Брайън Трейси е вдъхновяваща личност за много хора по света. Коя е любимата ти негова мисъл, която те мотивира да продължаваш напред?

Без значение къде и какво работите, вършете си работата така, сякаш работите за свой собствен бизнес. Много хора мислят по следния начин - “Какво обичам да правя?”, Значи трябва да работя това. Според мен нещата са малко по-различни. Често удоволствието от работата идва тогава, когато станете много добри в това, което правите. Поставете си ясни цели, и работете в посока на това, да станете много добри в работата си. Тогава удоволствието и резултатите си заслужават.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР