Нежност и удоволствие за чувствителна кожа

14 October 2016

Вдъхновен от грижата за чувствителната кожа, френският козметичен бранд Roge Cavailles, специализиран в хигиената за тяло за чувствителна кожа, създаде уникална концепция, комбинираща експертни качества и ефективност на продуктите с удоволствие и изключително ниво на толерантност.

Историческа марка, с над 90-годишен опит, Roge Cavailles се утвърждава като безпрецедентен лидер в хигиената за тяло в аптеките във Франция. С ангажимент да осигури високо ниво на ефикасност на своите продукти и максимална потребителска удовлетвореност, Roge Cavailles разработва серии от продукти, отговарящи на всеки вкус и предпочитания. Марката може да бъде намерена в най-добрите аптеки, вече и в България!

Специално създадени за суха и чувствителна кожа, с формули, обогатена с натурални масла, Roge Cavailles предлага три нежни продукта, с разтапящи се кремообразни гел-текстури.

Нежното душ-олио с масло от арган и бадем интензивно подхранва кожата и я предпазва от изсушаване. Разтапящата се, кремообразна текстура доставя истинско удоволствие при употреба, придавайки  усещане за кадифена мекота.

За любителите на гел-крем текстурите, Roge Cavailles създаде ежедневна хигиена с два неустоими аромата – на карите и магнолия и на бадем и роза. Продуките подхранват кожата в дълбочина и я предпазват от изсушаване. С божествено ухание, те превръщат вашия душ в неустоимо изживяване.

За традиционалистите, марката предлага нежна хигиена под формата на твърди сапуни, обогатени с подхранващи съставки, които подсилват хидролипидния филм и помагат за поддържането на естествената хидратация на чувствителната кожа на цялото семейство.

От експертния козметичен бранд са се погрижили и за крехката интимност на дамите. Продуктите от серията за интимна хигиена са създадени на основата на изключително мека измиваща база, без сапун, без оцветители и без парабени. С висока толерантност и доказана ефикасност продуктите отговарят на очакванията на всяка жена.

За да бъде вашият ежедневен ритуал за кадифена, мека и хидратирана кожа напълно завършен, Roge Cavailles създаде подхранващо сухо масло, съчетаващо шест масла (сладък бадем, арган, авокадо, грозде, жожоба и праскова) с Витамин Е, тази изключителна грижа използва най-чистата сила от природата. Съчетавайки в себе си 90% натурални активни съставки, подхранващото сухо масло интензивно хидратира и ревитализира кожата и косата. 

Отдайте се на удоволствието божествена кожа!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР