Скъпоценен момент

Запознайте се с Thomas Sabo - една от водещите световни марки за бижута от злато и стерлингово сребро, часовници и аксесоари за Нея & Него.

14 October 2016

Немската ювелирна компания Thomas Sabo е създадена в началото на 80-те и фокусира вниманието си върху бижута от висококачествено сребро с многолик и модерен дизайн, гарантиран от партньорството с широк кръг от дизайнери. Днес марката вече има верни почитатели в над 60 страни, а в портфолиото й са включени бижута от сребро и злато, часовници и аксесоари както за дамите, така и за господата. Запазен знак за Thomas Sabo е стандартът 925 Sterlin. Сребърните бижута са с покритие от 18-каратово жълто или розово злато (или така нареченото „Златно сребро“). Сред безусловните отличителни черти на марката са лекотата, с която различните колекции се комбинират помежду си, като имената им често подсказват за вдъхновението, заложено в моделите.

Ето и част от колекциите на Thomas Sabo които може да намерите в бутика на марката в Mall of Sofia (бул. Ал. Стамболийски 101, ет. партер), както и на официалния сайт на Thomas Sabo заедно с линиите Karma Beads и Club Charm. Следете горещите новини и ежемесечни промоции на ювелирния бранд на Facebook.com/thomassabobulgaria

Колекцията GLAM & SOUL е посветена на силата на любовта, която често се крие в малките неща и милите жестове.

Изключително деликатни и с усет към детайла, разнообразните бижута от тази линия ще бъдат вашето нежно допълнение към всяка визия и повод.

 

Колекцията REBEL AT HEART е създадена за самоуверените дами и господа със страст към различното и нестандартното. Оксидирано сребро и загадъчен оникс съвършено допълват дръзкия характер на моделите.

 

Колекцията LOVE BRIDGE ще ви даде възможност да запечатате посланието си във времето с моментно безплатно гравиране. Гривни или колиета от стерлингово сребро с покритие от жълто или розово злато или с изчистена сребърна визия, завършени с гравиран текст по ваше желание – не е ли това идеалният подарък за вас или ваш любим човек! Гравираните пръстени пък ще се превърнат в истински талисман за влюбените двойки!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР