Ще ходи на Марс

eva.bg 06 October 2016

Снимка: getty images/guliver

От участието на Леонардо ди Каприо в събитието South By South Lawn в Белия дом разбрахме, че актьорът планира пътуване в Космоса. Събитието бе посветено на климатичните промени. По време на участието си в него Ди Каприо дискутираше проблемите на околната среда с президента Барак Обама и професор Катрин Хейхоу. Последната, която е специалист на тема климатични промени, направи остроумна забележка, намесвайки Марс, а Ди Каприо без да иска се изпусна и разкри какви всъщност са плановете му за пътешествия... извън планетата Земя.

Професор Хейхоу се опитваше да подчертае, че всички хора би трябвало да се интересуват какво се случва на Земята най-малкото паради очевидния факт, че живеят на нея. „Все пак сме човешки същества и живеем на тази планета. Освен ако някой не се е записал за пътуване до Марс, а аз лично не познавам никой, който да го е направил, защото това е абсолютна лудост“ заяви Катрин. На което пък Ди Каприо лаконично отговори: „Аз съм се записал“.

Все още не е ясно дали Ди Каприо е искал да се пошегува, но ако е бил сериозен, нищо чудно в близките няколко години да отлети в Космоса. Неговият близък приятел милиардерът Илън Мъск в момента е фокусирал усилията си върху програмата Space X, която иска да изкара в Космоса обикновени туристи, а не само тренирани от НАСА космонавти. Нищо чудно Ди Каприо да е първи в списъка.

Междувременно на 30 октомври (неделя) от 20:55 ч. National Geographic Channel ще представи премиерата на документалната продукция на Леонардо ди Каприо „Преди потопа“ (“Before the flood”). Вижте го, докато е още на Земята.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР