През обектива на Брайън Адамс

eva.bg 05 October 2016

Автопортрет

Снимка: Брайън Адамс

София е спирка не само от музикалното, но и от фотографското турне на Брайън Адамс. На 11 октомври ще го чуем на живо в Арена Армеец, където ще изпълни едни от най-големите си хитове. Няколко часа преди това обаче ще открие лично фотографската си изложба от два цикъла ЕXPOSED/WOUNDED във Vivacom Art Hall. Тя пристига в София от музея на фотографията в Стокхолм и ще остане в галерията до 12 ноември. Вход свободен.

За EXPOSED пред обектива на Брайън Адамс застават знаменитости като кралица Елизабет II, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Ейми Уайнхаус, Моника Белучи, Кейт Мос, Виктория Бекъм, Шон Пен, Лана дел Рей, Луиз Буржоа, Бен Кингсли, Пинк и Мики Рурк. Неговите фотографии са публикувани в списания като Vogue, Vanity Fair и Zoo, а снимките му се излагат в най-реномираните световни музеи и галерии. Серията WOUNDED пък показва наследството на войната. За нея Брайън Адамс снима млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги.

Така че, на 11 ноември имате възможност да погледнете през обектива на Брайън Адамс, да видите самия Брайън Адамс и да чуете хитове като “Summer of 69”, “Run To You”, “Everything I Do (I Do It For You)”. Не го пропускайте.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР