Роби Уилямс купонясва като руски олигарх

eva.bg 30 September 2016

Само преди няколко дни Роби Уилямс зарадва почитателите си с новината за нов албум, а ето че вече имаме първи сингъл с видеоклип към него. Парчето е достатъчно провокативно, за да разбуни интереса към албума дори на онези, които не са от армията заклети фенове на Роби. Песента се казва "Party Like a Russian" и в нея Роби ни показва и разказва как се купонясва като руски олигарх.

Всъщност още първите изречения са директен удар спрямо Путин и да се надяваме, че руският президент няма да му отвърне с реципрочни мерки. “It takes a certain kind of man with a certain reputation to alleviate the cash from a whole entire nation, take my loose change and build my own space station” - така започва песента на Роби, който признава, че е трябвало да цензурира текста си, за да не засегне прекалено много руснаците.

„Има 147 милиона души в Русия и не искам да ги ядосвам по никакъв начин, пък и не знам какво чувство за хумор имат“ - така Роби обясни автоцензурата, която си е направил.

Албумът му Heavy Entertainment Show ще излезе на четвърти ноември. А до тогава - "Party Like a Russian". Цялото видео може да видите в официалната страница на Роби във Facebook, където се показва ексклузивно днес, а от утре ще е и в youtube. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР