Сега пък насилник

24 September 2016

Брад Пит се държал агресивно към децата си е новата версия за предстоящия развод на най-известната холивудска двойка. Полицията в Лос Анджелис разследва анонимен сигнал, според който по време на полет към Минесота в частния самолет на семейство Пит 52-годишният Брад е "загубил контрол" и е проявил грубо отношение както вербално, така и физически към децата. ФБР събира факти, за да реши дали да направи разследване по случая на федерално ниво, защото инцидентът се е случил във въздуха.
Запознат със случая твърди пред сп. People, че Пит е бил пиян и с Анджелина са се карали. Ставало е въпрос за отношения родители-деца, гневът е ескалирал и актьорът е сложил ръка на коляното на сина си, за да успокои напрежението.

“Той гледа съвсем сериозно на случващото се. Категорично никога не е упражнявал насилие над децата. Безкрайно е нещастен и съкрушен от това, което сега се стоварва върху него. Приема го като опит да бъде злепоставен”, твъди източник на сайта TMZ.com. Според западните медии разривът в отношенията на Брад Пит и Анджелина Джоли не е отсега, а продължава в последната една година и двамата дори не празнуват заедно втората годишнина от сватбата си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР