Сватбени приказки

От Bridal House и Justin Alexander

08 September 2016

Приказката на Холивуд започва с Грейс Кели, разказва за Одри Хепбърн и слага многоточие с историята на Джаки Кенеди. Тези незабравими истории вдъхват живот на романтичните булчински рокли от колекцията на престижния американски бранд Justin Alexander. Семейната компания е един от най-влиятелните производители на сватбена мода в САЩ и Европа.

Марката дебютира на сцената на сватбените облекла през 1949 година. Дизайнерите, които работят за бранда, са едни от най-търсените и награждавани в целия свят. За най-важния ден в живота на всяка жена, те успяват да съчетаят модерните тенденции с класиката на вечната елегантност.

Бутик Bridal House е ексклузивен представител за България на американския моден гигант Justin Alexander. Пиршество от фин тюл, ръчно изработени дантели, скъпоценни камъни, панделки от органза в цвят на кафе и пясък, злато и морски бриз омагьосват клиентите на сватбения магазин, който ще откриете на ниво +2 в Bulgaria Mall.

В бутик Bridal House несъмнено ще откриете единствената и уникална сватбена визия, която да ви подтикне да се почувствате в този специален ден като принцеса и дълго да разказвате вашата приказка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР