Кортни Кокс съжалява за козметичните си процедури

eva.bg 24 August 2016

Кортни Кокс изживява истинско емоционално и физическо пътуване из мъгливите мочурища на Ирландия, по време на снимките на нов епизод на Running wild with Gear Grylls. Налага й се да яде от една удавена овца и да се спуска по стръмни скали, но това я води до много откровения.

Актрисата призна пред Беър Грилс, че съжалява за някои от козметичните процедури, които си е правила през годините. „Остаряването не е най-лесното нещо, но аз научих някои уроци. Опитвах се да се забавя остаряването, но човек не може да се справи с това. Колкото по-спокойно го приемеш и колкото по-малко опитваш... Понякога наистина се опитваш, но поглеждаш някоя своя снимка и виждаш, че изглеждаш ужасно. Правила съм неща, за които съжалявам, но за щастие са били такива, които изчезват с времето. И това е добре, защото не винаги съм изглеждала по начина, по който ми се е искало,“ споделя 52-годишната актриса.

„Остаряването има и добри страни, например да гледам дъщеря си как минава през същата тази игра на живота. Тя тъкмо стана на 12 и виждам толкова много от себе си в нея. Доволна съм, че вече съм минала през тези неща и съм научила достатъчно, за да мога да й помогна с нещата, които са трудни за нея“, добавя Кокс.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР